Medlemsrabatter.

Som medlem i föreningen har du ett flertal fina rabatter hos olika företag. Här nedan kommer information om detta.

Arnäs Glas. Fönsterglas och spegelglas 15% på ordinarie pris.

Bjästa Handelsträdgård. Jord, sommarplant och perenner. 10%

Bygma. Färg 25-30%.  Övrigt sortiment 5-25%.  Ej specialerbjudanden eller sommarpris. Ej vitvaror eller maskiner  Ange Vipkonto:    15138

Blomsterhörnan. Hela sortimentet 10%. Ej förmedling,eller erbjudanden.

Evas Trädgård. Egna produkter 10%.

Flügger Färg. Färg & kemi, verktyg och lagerförda tapeter 15-20%. Gäller ej beställningsvaror.  Åberopa kundnummer:  31605

Färgmagasinet i Nordemanshuset. 100-300:- kr = 10%.  300-1000:- kr = 15%. Konto:   200

Gullängets Cementguteri. Egentillverkade produkter 10%. Egentillverkade varor januari -15 april = upp till 20%.

Hyres- Maskiner Örnsköldsvik.  Gräsklippare, elverk, motorverktyg, mm. 0%-15% Endast försäljning ej uthyrn. O kampanjpriser.

Knut Sehlins. (OBS! Industrivaruhuset) Hela sortimentet 5%-20%. Utom extrapriser.

Skallåsens Handelsträdgård. Hela sortimentet 10%.

Trähuset i Järved. Hyvlade reglar, lister inomhuspanel, mm. 10%. Brädfodring utomhus 5%. Ej skivmateriel,tryckimpregnerat, isolering.  Större objekt offereras från fall till fall.

Wibers bygg Gullänget. Listsortimentet 10%.

Kom ihåg att som medlemmar alltid visa medlemskort i kassan före registering och   betalning.
Inget uppvisat medlemskort= Ingen rabatt.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )