Medlemsrabatter 2021.

Som medlem i föreningen har du ett flertal fina rabatter hos olika företag. Här nedan kommer information om detta.

Arnäs Glas. Fönsterglas och spegelglas 15% på ordinarie pris.

Bjästa Handelsträdgård. Jord, sommarplant och perenner. 10%

Bygma. Färg 25-30%.  Övrigt sortiment 0-25%.  Ej specialerbjudanden eller sommarpris. Ej vitvaror eller maskiner  Ange Vipkonto:    15138

Blomsterhörnan. Hela sortimentet 10%. Ej förmedling eller erbjudanden.

Evas Trädgård. Egna produkter 10%.

Flügger Färg. Färg & kemi, verktyg och lagerförda tapeter 15-20%. Gäller ej beställningsvaror.  Åberopa kundnummer:  31605

Färgmagasinet. 100-300:- kr = 10%.  300-1000:- kr = 15%. Konto:   200

Gullängets Cementgjuteri. Egentillverkade produkter 10%. Egentillverkade varor januari -15 april = upp till 20%.

Hyres-Maskiner Örnsköldsvik.  Gräsklippare, elverk, motorverktyg mm. 0%-15% Endast försäljning, ej uthyrning och kampanjpriser.

Skallåsens Handelsträdgård. Hela sortimentet 10%.

Trähuset i Järved. Hyvlade reglar, lister, inomhuspanel mm. 10%. Brädfodring utomhus 5%. Ej skivmateriel, tryckimpregnerat, isolering.  Större objekt offereras från fall till fall.

Wibergs bygg Gullänget. Listsortimentet, skruv och spik samt laminatbänkskivor 10%. Ytterdörrar minst 20%. Fönster och altandörrar minst 30%.

Kom ihåg att som medlemmar alltid visa medlemskort i kassan före registrering och betalning.
Inget uppvisat medlemskort= Ingen rabatt.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )