Bli medlem!

Genom att bli medlem får du en härlig gemenskap med andra trädgårdsintresserade i vårt område!

Så här gör du:
Gå in på Svensk Trädgårds hemsida, https://svensktradgard.se.
Längst till höger i menyraden på startsidan finns en grön ruta ”Bli medlem”. Klicka på den.
Lite längre ner på den sidan så kommer du till en grön knapp ”Anmäl dig här”. Fyll i alla uppgifter i det formuläret.
Glöm inte att välja Arnäs trädgårdsförening i rullistan vid rubriken ”Välj lokalförening”.
Därefter skickar medlemsservice ett inbetalningskort till dig via e-post.
Att bli medlem kostar 335 kronor/år.

Om du inte vill/kan använda formuläret kan du skicka dina uppgifter till vår mail, arnastradgardsforening@gmail.com. Vi behöver namn, adress, telefonnummer, e-postadress och personnummer. När du är registrerad skickar medlemsservice ett inbetalningskort till dig.

Flera i din familj kan vilja vara medlemmar. Till familjemedlem räknas en familjemedlem som är bosatt på samma adress som huvudmedlemmen. Avgiften är 20 kronor/person.

Om du är medlem i en annan förening som är ansluten till RST kan du bli dubbelmedlem hos oss för 60:-/år.

Av medlemsavgiften går 275:- till RST.  (Riksförbundet Svensk Trädgård). Från dem får du bl.a den fina medlemstidningen Hemträdgården, som utkommer 6 ggr /år, fri rådgivning av våra trädgårdsrådgivare och rabatt hos RSTs samarbetspartners.

Förutom de förmåner som RST erbjuder får du delta i alla våra aktiviteter, tillgång till vårt digra bibliotek av trädgårdsböcker samt ta del av de fina rabatter som ett flertal lokala företag erbjuder oss!
Information om våra medlemsrabatter hittar du HÄR.

//Styrelsen

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )