Trädgårdsmässa på Stora Torget!

Nästa helg, på lördag den 25/5 klockan 10.00-15.00 är det åter dax för Trädgårdsmässa på Stora Torget , Örnsköldsvik!

Besök mässan och ta del av vad föreningen deltar med.  Årets tema är Matnyttigt och vi kommer bland annat att ha försäljning av ätbara växter. Grönsaker, kryddor, lökar osv. Årets perenn-Dagliljan finns även den till försäljning.

Vi kommer att bjuda på en härlig Potatis och Purjolöksoppa och lite annat gott, dela ut informationsmaterial och tips & råd. Det finns mycket kul att titta på, bl.a. Exotiska frukter från frö och kärna. Elisabeth Strand Hübinette bistår dessutom med rådgivning i diverse frågor.

Välkommen till en härlig dag med oss!

//Studierådet & Styrelsen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s