Dax för information om sommarresan!

Logo

I år åker Arnäs Trädgårdsförening till Lapplands Kulturbotaniska Trädgård (Kulturbotan) på Gammplatsen i Lycksele. Vi deltar i ”Trädgårdsdag och Gardenparty” som är ett samarrangemang med bl a Svensk Trädgårds sommarmöte i Umeå. Det kommer att vara försäljning av växter och trädgårdsprodukter, guidningar av Kulturbotans guider, föredrag av Mariana Mattsson och Reginald Scholz samt mycket mer. På Gammplatsen finns även bl a hembygdsområde, fornminnen och Skogsmuseet.

Pris: 400:-. Då ingår bussresa och fika på både dit- och tillbakaresan samt entréavgiften. Avgiften betalas kontant på bussen. Ha jämna pengar med dig.

Mat: Det finns mat att köpa på området, t ex samisk mat som souvas (wokat rökt renkött i pitabröd) och Gáhkku (samisk mjukkaka) samt våfflor och fika. Det går också bra att ha egen mat med sig. Det finns sittplatser runt om på Gammplatsen.

När: Söndagen den 3 augusti. Vi åker från Arnäs Församlingshem kl 08.00. Vi beräknar vara hemma igen ca 19.00.

Anmälan: Till Karin Östman, tel 070-575 43 06 eller 0660-37 50 82 eller karin.oestman@gmail.com senast den 16/7. Obs! Det är bindande anmälan.

VÄLKOMMEN!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s