Rapport från Höstmötet.

Så har vi än en gång haft ett trevligt Höstmöte! En riktigt upplysande kväll då vi nog alla fick oss en tankeställare eller två?

Vi besöktes av Jenny Nilsson som är väldigt engagerad i Naturskyddsföreningen och en aktiv föreläsare om Ekologiskt Tänkande.
Denna kväll ägnades mestadels till ekologisk mat och vad det egentligen innebär. Vi lärde oss mer om jordbruket, miljön och jorden vi lever på.
Hur är det med gifter i maten vi äter och hur påverkar det oss? Frågor som dessa fick svar och många gick nog hem inspirerade, men kanske även lite nedslagna av hur världens matproduktion och förtäring ser ut idag?
Kvällen bar ett positivt budskap i att ”vindarna blåser åt rätt håll”. Kunskap sprids och vi blir mer medvetna konsumenter. Om vi alla hjälps åt, så kommer vi att få en mer hållbar matproduktion och på köpet en bättre hälsa för många.
Vi avslutade kvällen med ekologiskt fika som vår utmärkta serveringskommitté hade ordnat. Egenproducerat och hemlagat till allra största del, och precis som vanligt utomordentligt gott!

Vi säger stort tack till Jenny för en upplysande föreläsning, och stort tack till alla er som kom och lyssnade!

//Styrelsen och Studierådet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s