Rapport från föreningens Julträff.

I Arnäs församlingshem vidmakthöll medlemmar i Arnäs Trädgårdsförening kära traditioner och som vanligt den populära julpysslaraftonen med julbord.

IMG_2870

IMG_2866

Den som ansvarade för pysslandet var, som traditionen bjuder, Birgitta Wahlberg. För aftonen hade hon stor hjälp av tvillingarna, Elin och Johan Wiklund som klart visade att de går i sin mors fotspår när det gäller den konstnärliga ådran. Ämnet eller pysslandet för aftonen var, flirtkulor och till detta ackompanjemang av ull i regnbågens alla färger. Sensationella julkreationer såg dagens ljus och häpnadsväckande skapelser med julanknytning. I de flesta fall julkulor men även ett par näpna självporträtt skapade med stor konstnärlig ambition.

IMG_2850

IMG_2843

Det traditionella julbordet avnjöts, där kvällens deltagare bidrog med kulinariska kreationer. Där fanns bl a blanan, ädelostcheesecake, köttbullarna av eller från skogens konung, sillarnas mångfald, julskinkan, Wiklunds tunnbröd, laxpatén, frittatan som gav kvällen en italiensk touch och givetvis julmusten, kaffet och kakan. Ett julbord som väl kunde mäta sig med vilken julbordsupplevelse som helst.

IMG_2854Just

Kvällens höjdpunkt, som vanligt, lucian Elin och tomten Johan, båda Wiklund, som framförde, tillsammans med deltagarna, de traditionella julsångerna.

IMG_2896

IMG_2901OEABESK

Benne Odén

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s