Tacksägelsegudstjänst i Arnäs Kyrka.

Den 9/10 klockan 10.00 genomförs en Tacksägelsegudstjänst i Arnäs Kyrka. Vi samarbetar med Svenska kyrkan i detta arrangemang och  smyckar kyrkorummet med skördealster samt ansvarar för kakan till kaffet.

Till denna gudstjänst samlar vi så många gåvor som vi bara kan, för att auktionera ut till förmån för Världens Barn. Auktionen hålls i direkt anslutning efter gudstjänsten och vi tar tacksamt emot alla gåvor du kan avvara. Med tanke på årstiden har vi skörden åtanke och gåvor som hemodlade grönsaker och frukter, inläggningar, sylt, saft och dylikt brukar vara mycket uppskattat av dem som deltar i auktionen!
Om du inte har möjlighet att delta i kyrkan, men ändå vill skänka något så går det givetvis bra! Du får gärna lämna gåvor till Karin Östman, Nederön 212 i Arnäsvall senast den 7/10. Då ombesörjer vi att detta auktioneras ut kyrkan och kommer till glädje för Världen Barn!

Varmt välkommen att delta denna dag, och varmt tack på förhand till dig som vill skänka en gåva!

//Studierådet och Styrelsen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s