Dags för årets sommarresa!

Då det är ett annorlunda läge i världen i år blir vår planerade sommarresa lördagen den 4/7 också lite annorlunda.
Vi åker med egna bilar istället för buss. Eventuell samåkning bestämmer man själv.
Det blir inget besök i privat trädgård på denna resa, det får bli en annan gång.

Vi besöker först Bispgårdens Trädgård, som är en handelsträdgård med ett sortiment som är anpassat efter kallt klimat och en stor del av växterna är egen produktion. De har även en visningsträdgård. Kolla in deras hemsida www.bispgardenstradgard.se för att se sortimentet. De finns även på Facebook.
När vi handlat klart äter vi egen medhavd mat i deras skugghall. Där kan man sitta med bra avstånd till varandra.

Därefter åker vi till Larz Danielsson i Hammarstrand där vi fortsätter handla och njuta av hans fina växter. Han driver Spezialplant, www.spezialplant.nu, ett företag med ovanliga och udda trädgårdsväxter som inte ofta odlas kommersiellt.

Start sker kl 08.00 från Arnäs församlingshem.

Föranmälan behövs för att vi ska veta hur många som följer med.
Anmäl dig senast 25/6 på föreningens mail: arnastradgardsforening@gmail.com.

Mycket välkommen att följa med på vår resa!

/Styrelsen

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )