Stort grattis till Carina!

Som ni säkert vet, så har vi i föreningen tidigare nominerat Carina Holmström till Årets Eldsjäl hos Riksförbundet Svensk Trädgård.

Carina har varit medlem i Arnäs trädgårdsförening sedan 90-talet, och redan första början har hon varit mycket engagerad i föreningsarbetet. Full av idéer entusiasmerar hon både funktionärer och övriga medlemmar, vilket vi är otroligt tacksamma för.

Vi har nu den stora glädjen att meddela att Carina i år av Riksförbundet blivit utsedd till Svensk Trädgårds Eldsjäl! Vi skickar våra varma gratulationer, och är otroligt stolta och tacksamma över hennes outtröttliga arbete i både trädgården och föreningen.

Hälsningar från styrelsen.

Bild från Ravesta Trädgård
Annons

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s