Nu är det dags för Tusen trädgårdar!

Tusen trädgårdar går av stapeln söndag 3 juli mellan kl 10 – 17. Då kan du besöka 6 trädgårdar i Ö-viks kommun, varav 5 är medlemmar i Arnäs trädgårdsförening. Det är jätteroligt att det är så många medlemmar som vill visa upp sina trädgårdar.

I Ö-vik är det Evas hem och trädgård i Domsjö, Grannarnas trädgård i Gullänget, Ravesta trädgård i Arnäs, Ylvas blommor och blad i Gullänget, Lindströms trädgård på Berguvsvägen i Långviksmon samt Karlssons vid berget i Domsjö.

Gå in på riksförbundets hemsida, https://svensktradgard.se, under fliken Aktiviteter. Där kan du lätt söka fram adresserna till trädgårdarna som har öppet. Sök på Ångermanland så kommer alla upp. Dessutom finns det några till i vårt landskap som man också kan besöka.

Så hoppas vi naturligtvis på vackert väder när vi som älskar trädgård träffas och delar kunskap om odling, blommor, grönsaker och trädgårdskonst.
tusentradgardar_logo_startbild/styrelsen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s