På söndag är det Öppen trädgård

Öppen Trädgård med tidningen Land är en årlig högtidsdag för trädgårds- och odlingsintresserade. Söndagen den 17 juli slår trädgårdsägare över hela landet upp sina grindar och välkomnar besökare att avnjuta prunkande rabatter och spännande odlingar för en dag.

I vårt område är det Ravesta trädgård i Arnäsvall (Carina och Staffan Holmström) som deltar. Taget från beskrivningen av trädgården: ”Vår trädgård består av skiftande naturtyper med bland annat berg i dagen. Vi har ett stort urval av träd/fruktträd och buskar samt perenner i mångfald. Vidare har vi ett 20-tal storblommiga klematis.”

Det är en jättefin trädgård så missa inte detta tillfälle.
17 juli mellan kl 12 – 18.
Adressen är Ravesta 130 i  Arnäsvall.
Öppen trädgård/ styrelsen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s