Tack för en trevlig resa!

Under lördagen den 10 augusti var vi ett knappt 40 tal entusiaster som följde med på årets trädgårdsresa mot Östersund. Vi hade en toppendag, med helt underbart ”trädgårdsväder”. Inget regn, och lagom med sol!
Vårt första besök var hos Inger Källstrand På Frösön. En fantastisk och artrik privatträdgård på 700 kvm! Så många arter och idéer på den ytan! Helt fantastiskt! Helt klart en trädgård för njutning, umgänge och upplevelser.
Här några bilder jag tog hos Inger.

_DSC4824 _DSC4796 _DSC4819

Vårt andra stopp var i paradadiset i Kännåsen. Nämligen hos familjen Backlund som köpte byns skola 1985, och under åren byggt upp en trädgård på 5000 kvm. När paret flyttade in fanns bara några träd på tomten, inte en endaste blomma! Detta har man nu tagit igen med råge! Paret har förutom vanligare trädgårdsväxter även b.l.a Medelhavsväxter och kaktusar i trädgården. Vi förstår att de har ett gediget arbete med att plocka ut och in många av sina växter vår och höst!
Här några bilder från Birger och Irene.

_DSC4900_DSC4858_DSC4862_DSC4866

Dagens sista besök blev hos Maries Trädgård i Krokom. Marie och hennes familj driver handelsträdgård och jordbruk, båda Kravgodkända. Hon driver upp, och testodlar diverse plant i sin visningsträdgård, och har en stor försäljning av Kravodlade kryddväxter. Vi handlade, njöt av visningsträdgården och avslutade med att fika i solskenet innan vi vände hemåt igen!
Här några bilder från Marie.

_DSC4927 _DSC4928 _DSC4929

Ja, det var ett liten rapport från vår dag! Jag hade det toppen, och ser redan fram emot nästa resa!

//Annica H

Annons

2 responses

  1. Ja vi hade verkligen en underbar dag. Inget regn heller. Vi kunde vandra runt och njuta i trädgårdarna utan paraply. Får tacka för att jag fick hänga med trots att jag inte är Arnäsbo utan bara en mamma till en Arnäsbo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s