Rapport från Årsmötet.

Vid årsmötet den 24/2 hälsade Elisabeth Strand Hübinette alla välkomna. Kvällen inleddes med information från Malin Nordberg från Studiefrämjandet som berättade vad de kan hjälpa föreningen med, bl a studiecirklar, kulturarrangemang, marknadsföring och biljetter.

Därefter höll Karin Bergström ett bildföredrag om ”Suckulenter i trädgården”. Suckulent är en växttyp som kan magasinera vatten och de har vanligen tjocka köttiga blad eller stjälkar. Karin hade också flera fina exemplar från sin egen trädgård med sig och berättade kunnigt om dem.

suckulenter

I pausen serverades en god smörgåstårta samt kaka, gjorda av enbart ekologiska råvaror. Ett bildspel över årets arrangemang visades under tiden.

Lars-Åke Bergström hanterade klubban under förhandlingarna och Annica Hedberg var mötessekreterare. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet utifrån verksamhetsberättelse och ekonomiska rapporter. Carina Holmström berättade om årets intressanta program med hjälp av ett fint bildspel. Till alla val hade valberedningen gjort ett mycket bra arbete. Till ny ordförande valdes Karin Östman och till vice ordförande Elisabeth Strand Hübinette. Som ny ledamot i styrelsen invaldes Göran Mattsson. Det blev omval på samtliga övriga ledamöter på olika poster inom föreningen vars mandatperiod hade gått ut, i styrelsen, studierådet, serveringskommittén, kommittén för Blommornas Dag, valberedningen samt revisor och revisorssuppleant.

avtack_L-Å_och_Liza

Elisabeth S H avslutade årsmötet med att dela ut buketter till Lars-Åke Bergström för ordförandeskapet under kvällen och Kent Strandberg som avtackades för sitt arbete i styrelsen. Föreningen visade också uppskattning till Carina Holmström och Runo Gidlöf med varsin bukett för deras engagerade och gedigna arbete under många år. Ett lotteri avslutade kvällen.

/Styrelsen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s